Julefrokost

JULEFROKOST anno 2014

Så banker julen på døren, og den traditionelle julefrokost løber af stablen lørdag d. 6. december kl. 18.00.

Det meste af maden bliver bestilt udefra, og kun lidt skal forberedes på dagen. 

Det vil være lækkert med lidt hjælpende hænder, til borddækning etc. om eftermiddagen. Har man tid og lyst kan man melde sig til dette via jobtilmeldingen. 

 

Traditionen tro spiller vi pakkespil, så medbring 2-3 pakker med en max samlet værdi på 50 kr. Det er selvfølgelig frivilligt om man vil deltage i dette. 

Lidt mere utraditionelt forbereder bestyrelsen et eller andet smart, så alle giver en hånd med med opvask, oprydning etc i løbet af aftenen, men i og med at maden kommer udefra, kan det hurtigt være klaret. 

For ikke at brænde inde med alt for meget mad, skal der betales 50 kr for at blive tilmeldt. Dette kan foregå enten ved at smide dem i en kuvert med navn ind af brevsprækken, i bankboksen når der åbent, give det til én fra bestyrelsen ELLER via mobilepay til Mathilde, så overfører hun pengene. Nummeret til dette er 29 93 24 93. Tilmeld jer også på jobtilmeldingen. 

Ellers er alt denne aften jo gratis, inkl. drikkevarer! 

Vi glæder os meget til at fejre årets gang i jeres selskab og vi håber det bliver et brag af en julefrokost 🙂

Mange hilsner fra

Bestyrelsen

PS: Husk juleklip/oppyntning d. 3/12 og julegløgg d. 17/12, hvor der også vil være overrækkelse af checken fra Tuborgfondet.